Ajovalojen kiillotus ammattimaisesti hartsikäsittelyllä

Umpioiden uudistaminen ja kirkastaminen hartsikäsittelyllä Tuulilasimestareilta. Ajovalojen kiillotus ammattimaisesti kestää yli 2 vuotta käyttöä. Ehdoton vaihtoehto kotikonsteille ja markettien ’tee-se-itse’ ratkaisuille.

Kirkkaat puhtaat ajovalot ovat tärkeä osa liikenneturvallisuutta. Hartsikäsittelyn jälkeen ajovalojen valoteho paranee merkittävästi, mikä parantaa omaakin näkyvyyttäsi ja vähentää onnettomuusriskiä pimeässä ajettaessa.

Mitä on Ajovaloumpioiden kirkastus?

Ajovalojen kiillotus ammattimaisesti kestää noin 2-3 vuotta käyttöä. Puhdistuksen ja hionnan jälkeen, ajovalon pinta käsitellään hartsihöyryllä, jota kutsutaan myös nimillä korjauslakka tai korjaushartsi. Tämä prosessi antaa uuden kirkkauden ajovaloumpioille. Kotikonstit ja markettien kiillotus kemikaalit eivät kestä samalla tapaa lämpöä, UV-valoa, likaa ja kulutusta. Kotikonstit kestävät käyttöä tavallisesti vain muutamia viikkoja maksimissaan. Tämä vaikuttaa ajoneuvon omaan näkyvyyteen ja liikenneturvallisuuteen, sillä himmeät valot heikentävät auton ajajan näkökykyä pimeässä.

Ajovalojen kiillotuksen ammattimaisessa menetelmässä käytetään erikoishartseja, jotka palauttavat ajovalon pinnan kirkkauden. Prosessi on huomattavasti edullisempi vaihtoehto verrattuna uusien umpioiden hankintaan asennuksineen. Lisäksi se on ympäristöystävällinen valinta, sillä se pidentää olemassa olevien ajovalojen käyttöikää.
Ensin ajovalojen pinta puhdistetaan liasta. Tämän jälkeen pinta hiotaan eri karkeusasteilla, jotta vanha ja samea kerros saadaan poistettua. Hionnan jälkeen pinta kiillotetaan. Hartsi levitetään tasaisesti ajovalojen pinnalle, jolloin se täyttää naarmut ja palauttaa pinnan kirkkauden. Lopuksi hartsikerros kovetetaan UV-valolla, mikä varmistaa kestävän ja pitkäaikaisen lopputuloksen. Hartsikäsittely kestää kirkkaana ja toimivana pitkään.

Hyödyt ja vaikutukset liikenneturvallisuuteen

Kirkkaat ajovalot ovat olennainen osa liikenneturvallisuutta. Hartsikäsittelyn jälkeen ajovalojen valoteho paranee merkittävästi, mikä parantaa näkyvyyttä ja vähentää onnettomuusriskiä pimeässä ajettaessa. Lisäksi kirkkaat ja hyvin huolletut ajovalot parantavat ajoneuvon ulkonäköä ja voivat näin nostaa sen jälleenmyyntiarvoa.

 

Kysy lisää eri palveluistamme alla olevalla lomakkeella tai soita meille suoraan