Lasin pinnoitus ammattimaisella käsittelyllä

Tuulilasin pinnoitus on käytännöllinen ja kestävä ratkaisu. Lasin pinnoitus ammattimaisella käsittelyllä kestää useita kuukausia, ja jopa vuoden, riippuen olosuhteista.
Kun sade ja roiskeet irtoavat ja valuvat helpommin pois lasilta, se vähentää tarvetta jatkuvasti käyttää lasinpesunestettä ja tuulilasinpyyhkijöitä.

Stardust PCS G on vettä hylkivä lasipinnoite, joka pitää lasin puhtaana ja parantaa näkyvyyttä.

Pinnoitettu tuulilasi hylkii likaa ja vettä

Tuulilasin pinnoitus on tehokas tapa parantaa ajokokemusta sateisella säällä. Lasin pinnoitus ammattimaisella käsittelyllä muodostaa tuulilasiin ohuen pinnan, joka hylkii vettä ja likaa. Tällöin vesi ja lika helmeilee ja valuu pois lasipinnalta nopeammin, mikä parantaa näkyvyyttä ja turvallisuutta ajaessasi. Lisäksi tuulilasinpyyhkijöille tulee vähemmän rasitusta, mikä pidentää niiden käyttöikää ja estää naarmuuntumista.

Pinnoitettu lasi helpottaa tehokkaasti jään ja lumen poistamista talviaikaan. Jää ja lumi eivät tartu yhtä tiukasti pinnoitettuun pintaan, mikä tekee aamuisista lähdöistä nopeampia ja mukavampia.

Tuulilasin pinnoitus on käytännöllinen ja kestävä ratkaisu. Hyvälaatuinen pinnoite kestää useita kuukausia, ja jopa vuoden, riippuen olosuhteista.
Kun sade ja roiskeet irtoavat ja valuvat helpommin pois lasilta, se vähentää tarvetta jatkuvasti käyttää lasinpesunestettä ja tuulilasinpyyhkijöitä

Kun säästyy sekä vettä että pesuaineita, edistetään myös ympäristön hyvinvointia.

Lasipinnoite Stardust PCS G on vettä hylkivä lasipinnoite, joka pitää lasin puhtaana ja parantaa näkyvyyttä. Pinnoite säästää lasinpyyhkimien käyttöä ja hylkii likaa. Pinnoitettu lasipinta helpottaa jään poistamista lasipinnoilta.
Hinta tuulilasin vaihdon yhteydessä 39€

Kun tarvitset luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua autosi lasien korjaamiseen tai vaihtamiseen, Luota Tuulilasimestareihin. Palvelemme asiakkaita Ylöjärven, Tampereen ja Lempäälän toimipisteissämme. Ota yhteyttä meihin, niin järjestämme sinulle nopean ja vaivattoman palvelun, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi.