Tuulilasin korjaus, miksi kannattaa toimia heti.

Lasin korjaus säästää rahaa ja kannattaa hoitaa heti kuntoon. Lasivakuutuksella korjaus on ilmainen, ilman bonuksien menetyksiä. 

Korjaamatta jäänyt kiveniskemä, voi laajentua nopeasti, jolloin koko lasi on tarpeen vaihtaa.

korikorjaamo laatuluokitus

Tuulilasin korjaus, miksi se kannattaa hoitaa heti.

Lasivakuutusasiakkaille tuulilasin korjaus on ilmainen, omavastuuta ei veloiteta. Lasin korjaus säästää rahaa.
Tee ajanvaraus vain meille tai soita, niin hoidamme puolestasi tarvittavat vakuutusasiat.
Ilman vakuutusta lasin korjaus maksaa muutamia kymmeniä euroja. Hintaan vaikuttaa kiveniskemien tai muiden korjattavien vaurioiden määrä. Korjaaminen on edullinen vaihtoehto pienissä lasivaurioissa. Riittävän aikaisin tehty lasinkorjaus on myös ympäristöteko. Laadun takeeksi asennuspisteemme on sertifioitu Autoalan keskusliiton toimesta.

Kun ajoneuvosi tuulilasiin ilmestyy kiveniskemä, on hyvä toimia heti. Pienetkin vauriot voivat nopeasti laajentua ja johtaa koko tuulilasin vaihtoon, joten ajoissa tehty korjaus on paitsi turvallisuuskysymys, myös taloudellisesti järkevä ratkaisu. Suomen Tuulilasimestarit tarjoaa palvelun, jossa huolehdimme tuulilasisi kunnosta nopeasti ja tehokkaasti, jotta voit jatkaa matkaasi turvallisin mielin.

Tuulilasin korjaus on sijoitus ajoneuvosi ja matkustajiesi turvallisuuteen. Vaurioitunut tuulilasi voi heikentää näkyvyyttä ja siten lisätä onnettomuusriskiä. Meillä on vuosien kokemus ja osaaminen tuulilasien korjauksista, ja käytämme aina laadukkaita ja moderneja menetelmiä ja materiaaleja. Korjaamme tuulilasisi ammattitaidolla, jotta voit luottaa näkyvyyteesi kaikissa olosuhteissa.

Ammattitaitoinen lasin korjauspalvelu

Ammattitaitoiset asentajamme varmistavat, että korjaus suoritetaan huolellisesti ja ohjeiden mukaisesti. Tämä takaa, että tuulilasisi palautuu mahdollisimman lähelle alkuperäistä kuntoaan ja täyttää kaikki turvallisuusvaatimukset. Korjattu kiveniskemä on usein miltei täysin huomaamaton.

Pyrimme aina varmistamaan, että tuulilasisi korjaus suoritetaan nopeasti, mutta ilman kompromisseja työn laadussa. Näin pääset jatkamaan matkaasisi mahdollisimman pian.

Asiakaspalvelu ja tyytyväisyys etusijalla

Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua kaikissa ajoveuvojen laseihin liittyvissä kysymyksissä. Oli kyseessä sitten pieni kiveniskemä tai suurempi korjaustarve, olemme täällä sinua varten. Meille on tärkeää, että jokainen asiakas lähtee liikkeestämme tyytyväisenä ja turvallisin mielin.

Voit aina kääntyä puoleemme, kun tarvitset apua tuulilasin korjauksessa. Ota yhteyttä meihin suoraan, niin hoidamme kaikki tarvittavat toimenpiteet puolestasi. Meiltä saat nopeaa ja asiantuntevaa palvelua, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi.