Mitä tuulilasin vaihto maksaa?

Tuulilasin vaihto on tärkeä toimenpide ajoneuvon turvallisuuden ja näkyvyyden kannalta. Alla tärkeää tietoa lasin vaihdosta, sekä palvelun kustannuksista

 

korikorjaamo laatuluokitus
Lasi asennus opel insignia

Tuulilasin vaihtopalvelu ja hintaan vaikuttavat tekijät

 

Hintaan vaikuttaa moni tekijä, kuten auton merkki ja malli, sekä mahdolliset lisäominaisuudet. Tuulilasissa saattaa olla esimerkiksi sadesensori, lämmitys tai kamera, joka on osa edistyksellistä kuljettajaa avustavaa järjestelmää (Advanced Driver Assistance System, ADAS). 
Jos lasinvaihdon yhteydessä tarvitaan ADAS-kalibrointi, kuuluu se asennuksen hintaan. Jokainen tuulilasin vaihto on yksilöllinen, ja siksi tarjoamme sinulle räätälöidyn tarjouksen, joka vastaa juuri sinun autosi tarpeita.

 

Lasivakuutus vai ei?

Lasin vaihdon kustannukseen vaikuttaa, onko sinulla lasivakuutus autossasi.
Lasivakuutuksella maksat lasin vaihdosta vain omavastuun ilman bonusmenetyksiä ja hoidamme asiat vakuutusyhtiön kanssa puolestasi.
Omavastuu on tavallisesti 150-200 €.
Ilman vakuutusta lasin vaihdon hinta voi olla alkaen noin 250 €, mutta keskimäärin noin 750 €. Usein lasit saadaan nopeasti omasta varastosta, lasitoimituksetkin tulevat nopealla aikataululla. Pääasiassa asennuksissa käytämme alkuperäislaatuisia tuulilaseja. Niiden lisäksi voimme usein tarjota edullisempaa, alkuperäislaatua vastaavaa tarvikelasivaihtoehtoa.
Laadun takeeksi asennuspisteemme on sertifioitu Autoalan keskusliiton toimesta.

Kun tuulilasi on vaurioitunut, on tärkeää toimia heti. Pienetkin säröt voivat laajentua ja johtaa suurempiin ongelmiin. Usein tuulilasi voidaan vielä korjata ilman vaihtoa. Lasin korjaus on lasivakuutksella maksuton. Me Suomen Tuulilasimestareilla käytämme ainoastaan laadukkaita materiaaleja ja moderneja menetelmiä, jotta saadaan paras mahdollinen lopputulos. Asiantunteva tiimimme huolehtii, että tuulilasin vaihto suoritetaan huolellisesti ja turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Lopuksi täytämme lasinpesunestesäiliön maksutta ja testaamme, että kaikki toimivat kuten aiemmin. Tarvittaessa vaihdamme myös tuulilasin pyyhkijänsulat vaihdon yhteydessä edullisesti.

Palvelun laatu ja asiakastyytyväisyys

Laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille Suomen Tuulilasimestareilla ensiarvoisen tärkeitä. Olemme ylpeitä pitkästä kokemuksestamme ja korkeatasoisesta palvelustamme. Käytämme ainoastaan parhaita materiaaleja ja viimeisintä teknologiaa varmistaaksemme, että saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat luottaa työmme laatuun ja palvelumme luotettavuuteen. Muistathan jättää meille myös palautteen, kun olemme saaneet palvella sinua.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja auttamaan sinua kaikissa ajoneuvolaseihin liittyvissä asioissa. Jos tarvitset lisätietoja tai haluat varata ajan tuulilasin vaihtoon, ota yhteyttä meihin.